Umiejscowienie głośników w przednich drzwiach jest fatalne. W Octavi 2 grają one na wysokości pośladków dlatego trzeba pomyśleć o innym umiejscowieniu głośników.
Ktoś kto to projektował chyba nie jest miłośnikiem muzyki w samochodzie i powinien za to oberwać.
tak jest gdy uchwyt do butelki liczy się bardziej od zasad fizyki :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez LIFE
Toyota Avensis już na etapie planowania była obmyślana pod kątem jak najlepszych możliwości CarAudio (miejsce na głośniki w drzwiach, wysoko umieszczone radio, itp.). Nie wiem jak to gra w praktyce.
może to i wygląda, ale napewno nie gra - klasa OEM/no name :diabelski_usmiech
Dziś będąc u p. Bogumiła dowiedziałem się, że dla któregoś z naszych klubowiczów założy jakieś rewelacyjne silentblocki w przyszłym tyg. Podobnież dużo sztywniejsze, charakterystyka zbliżona do powerflex`a a o połowę tańsze 8) :twisted:
BMW E46 320d by MT 184PS@406Nm
CR-V 2,2 i-ctdi
Perfectservice by Dobrygrześwawa
Dziś będąc u p. Bogumiła dowiedziałem się, że dla któregoś z naszych klubowiczów założy jakieś rewelacyjne silentblocki w przyszłym tyg. Podobnież dużo sztywniejsze, charakterystyka zbliżona do powerflex`a a o połowę tańsze 8) :twisted:
Komentarz